Založ si blog

Veľký podvod mimovládok odhalený

Veľký podvod mimovládok odhalený – megaškandál, ktorý mainstreamové médiá bojkotujú (Časť I.)

Rozdelili spoločnosť, v mene boja s nenávisťou šíria nenávisť a v súlade so zadaním vytvárajú paralelný štát (fictional state), ktorého konečným cieľom je získať absolútnu moc v krajine. Škandál s odhalenými informáciami okolo uniknutých dokumentov o aktivitách G. Sorosa/Nadácie pre otvorenú spoločnosť tzv. mienkotvorné médiá so zopár výnimkami (ako BleskTV Prima) úspešne blokujú.

Ukrajinská hackerská skupina KyberBerkut odhalila korešpondenciu miliardára Georgea Sorosa, ktorá dokazuje jeho vplyv na farebné revolúcie, občianske vojny a deštrukciu spoločností. Na zoznamoch figuruje aj Miroslav Lajčák alebo tzv. antihejterská kampaň, ktorej praktická realizácia spočíva v šírení nenávisti a verejnom lynčovaní každého, kto si dovolí spochybňovať tzv. transatlantické ukotvenie a západné hodnoty. Odhalenie mailov G. Sorosa a jeho tímu Open Society Foundations (OSF) je prelomovou udalosťou. Odhalilo totiž skutočnú podstatu veľkej lži, ktorá pretrváva prakticky od začiatku občianskej vojny na Ukrajine a tzv. Euromajdanu. Tieto udalosti spustili reťazovú reakciu, ktorá vyústila do stavu chaosu a deštrukcie, etickej a morálnej relativizácie či devalvácie diskusií na úroveň tých najprimítivnejších a pudových reakcií (a to bohužiaľ musím priznať, že na oboch stranách).

Následky na slovenskej spoločnosti (ktorá vďaka zopár plateným ľuďom a ich užitočnými idiotom, kypí nenávisťou a je posadnutá extrémizmom na oboch stranách) sa nedajú prehliadnuť a verím, že za ne raz niekto ponesie zodpovednosť. Bonusom do celého sledu udalostí je ďalšia „zhoda náhod“: Topky démonizujú Wikileaks pre údajné ohrozovanie súkromia práve v čase, keď Wikileaks zverejnili kontroverzné maily Hillary Clintonovej. To isté robí samozrejme aj Denník SME.

Nadpis snáď ani nepotrebuje komentár: „Assange stráca imidž hrdinu a šíri konšpirácieZmenil sa na ruského agenta?“ Už v úvode treba povedať, že informácie uvedené v tomto článku sa netýkajú všetkých mimovládok, ale iba tých, ktoré majú preukázateľné prepojenia na atlantických extrémistov, šíriteľov nenávisti a militantných rusofóbov.

Keďže jediná istota, ktorá nám ostáva, je smrť, radšej žime! Rozhovor s nositeľom svetovej Ceny za humanizmus a popredným slovenským kulturológom prof. Dalimírom Hajkom

26.04.2024

Profesor PhDr. Dalimír Hajko, DrSc., významný slovenský filozof, spisovateľ, literárny kritik, kulturológ, esejista, spisovateľ, pravidelne publikuje v Slovenských pohľadoch, Literárnom týždenníku, Filozofii a v mnohých ďalších periodikách, je autorom esejí, stoviek literárnych recenzií, vedeckých článkov a monografií. Získal Cenu Egona Erwina Kischa, Cenu Slovenských [...]

Matica slovenská a mládež z celého Slovenska opäť na Devíne, študentov neodradil ani dážď

25.04.2024

„Ak pomyselnému slovenskému domu dali bernolákovci kamenné základy, generácia Všeslávie stĺpy a idey, tak štúrovci dokončili celú stavbu, zastrešili ju a vytvorili moderné Slovensko, v ktorom žijeme dodnes. Čerpáme a žijeme zo štúrovských snov a plánov… Predstavte si, čo všetko museli štúrovci zorganizovať, zmenežovať… a toto dokázali v dobe bez [...]

Slovenské pohľady majú vlastnú stránku

17.04.2024

Stránka Slovenských pohľadov, ktorá bola nedávno vytvorená za účelom popularizácie tohto, mimochodom, najstaršieho slovenského kultúrneho periodika, je od včerajšku vyplnená novým a zaujímavým obsahom od popredných slovenských spisovateľov z kruhu Spolku slovenských spisovateľov či vedeckého piliera Matice slovenskej. Od nového roka 2024 redakcia Slovenských pohľadov [...]

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

PhDr. Lukáš Perný, PhD.

...pravda je revolučná, pravda zvíťazí!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 248
Celková čítanosť: 812625x
Priemerná čítanosť článkov: 3277x

Kategórie