Založ si blog

Veľký podvod mimovládok odhalený

Veľký podvod mimovládok odhalený – megaškandál, ktorý mainstreamové médiá bojkotujú (Časť I.)

Rozdelili spoločnosť, v mene boja s nenávisťou šíria nenávisť a v súlade so zadaním vytvárajú paralelný štát (fictional state), ktorého konečným cieľom je získať absolútnu moc v krajine. Škandál s odhalenými informáciami okolo uniknutých dokumentov o aktivitách G. Sorosa/Nadácie pre otvorenú spoločnosť tzv. mienkotvorné médiá so zopár výnimkami (ako BleskTV Prima) úspešne blokujú.

Ukrajinská hackerská skupina KyberBerkut odhalila korešpondenciu miliardára Georgea Sorosa, ktorá dokazuje jeho vplyv na farebné revolúcie, občianske vojny a deštrukciu spoločností. Na zoznamoch figuruje aj Miroslav Lajčák alebo tzv. antihejterská kampaň, ktorej praktická realizácia spočíva v šírení nenávisti a verejnom lynčovaní každého, kto si dovolí spochybňovať tzv. transatlantické ukotvenie a západné hodnoty. Odhalenie mailov G. Sorosa a jeho tímu Open Society Foundations (OSF) je prelomovou udalosťou. Odhalilo totiž skutočnú podstatu veľkej lži, ktorá pretrváva prakticky od začiatku občianskej vojny na Ukrajine a tzv. Euromajdanu. Tieto udalosti spustili reťazovú reakciu, ktorá vyústila do stavu chaosu a deštrukcie, etickej a morálnej relativizácie či devalvácie diskusií na úroveň tých najprimítivnejších a pudových reakcií (a to bohužiaľ musím priznať, že na oboch stranách).

Následky na slovenskej spoločnosti (ktorá vďaka zopár plateným ľuďom a ich užitočnými idiotom, kypí nenávisťou a je posadnutá extrémizmom na oboch stranách) sa nedajú prehliadnuť a verím, že za ne raz niekto ponesie zodpovednosť. Bonusom do celého sledu udalostí je ďalšia „zhoda náhod“: Topky démonizujú Wikileaks pre údajné ohrozovanie súkromia práve v čase, keď Wikileaks zverejnili kontroverzné maily Hillary Clintonovej. To isté robí samozrejme aj Denník SME.

Nadpis snáď ani nepotrebuje komentár: „Assange stráca imidž hrdinu a šíri konšpirácieZmenil sa na ruského agenta?“ Už v úvode treba povedať, že informácie uvedené v tomto článku sa netýkajú všetkých mimovládok, ale iba tých, ktoré majú preukázateľné prepojenia na atlantických extrémistov, šíriteľov nenávisti a militantných rusofóbov.

Matica slovenská a mládež z celého Slovenska opäť na Devíne, študentov neodradil ani dážď

25.04.2024

„Ak pomyselnému slovenskému domu dali bernolákovci kamenné základy, generácia Všeslávie stĺpy a idey, tak štúrovci dokončili celú stavbu, zastrešili ju a vytvorili moderné Slovensko, v ktorom žijeme dodnes. Čerpáme a žijeme zo štúrovských snov a plánov… Predstavte si, čo všetko museli štúrovci zorganizovať, zmenežovať… a toto dokázali v dobe bez [...]

Slovenské pohľady majú vlastnú stránku

17.04.2024

Stránka Slovenských pohľadov, ktorá bola nedávno vytvorená za účelom popularizácie tohto, mimochodom, najstaršieho slovenského kultúrneho periodika, je od včerajšku vyplnená novým a zaujímavým obsahom od popredných slovenských spisovateľov z kruhu Spolku slovenských spisovateľov či vedeckého piliera Matice slovenskej. Od nového roka 2024 redakcia Slovenských pohľadov [...]

Film, ktorý nemá vo svete obdobu a jeho vizionárske posolstvo (60 rokov od premiéry filmu Limonádový Joe ako bravúrnej kritiky marketingu)

12.04.2024

Išlo o vôbec prvý československý film, ktorý sa uchádzal o nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší cudzojazyčný film, v kinách si ho pozrelo 4 556 352, bol ocenený Striebornou mušľou na XII. MFF v San Sebastiane a získal cenu Sfinga za rolu zloducha Horáca na festivale v Paname. V roku 1964 vznikla v Československu satirická westernová paródia z pera Oldřicha Lipského a [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

PhDr. Lukáš Perný, PhD.

...pravda je revolučná, pravda zvíťazí!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 247
Celková čítanosť: 809170x
Priemerná čítanosť článkov: 3276x

Kategórie