Veľký podvod mimovládok odhalený

4. septembra 2016, PhDr. Lukáš Perný, PhD., spoločnosť

Veľký podvod mimovládok odhalený – megaškandál, ktorý mainstreamové médiá bojkotujú (Časť I.)

Rozdelili spoločnosť, v mene boja s nenávisťou šíria nenávisť a v súlade so zadaním vytvárajú paralelný štát (fictional state), ktorého konečným cieľom je získať absolútnu moc v krajine. Škandál s odhalenými informáciami okolo uniknutých dokumentov o aktivitách G. Sorosa/Nadácie pre otvorenú spoločnosť tzv. mienkotvorné médiá so zopár výnimkami (ako BleskTV Prima) úspešne blokujú.

Ukrajinská hackerská skupina KyberBerkut odhalila korešpondenciu miliardára Georgea Sorosa, ktorá dokazuje jeho vplyv na farebné revolúcie, občianske vojny a deštrukciu spoločností. Na zoznamoch figuruje aj Miroslav Lajčák alebo tzv. antihejterská kampaň, ktorej praktická realizácia spočíva v šírení nenávisti a verejnom lynčovaní každého, kto si dovolí spochybňovať tzv. transatlantické ukotvenie a západné hodnoty. Odhalenie mailov G. Sorosa a jeho tímu Open Society Foundations (OSF) je prelomovou udalosťou. Odhalilo totiž skutočnú podstatu veľkej lži, ktorá pretrváva prakticky od začiatku občianskej vojny na Ukrajine a tzv. Euromajdanu. Tieto udalosti spustili reťazovú reakciu, ktorá vyústila do stavu chaosu a deštrukcie, etickej a morálnej relativizácie či devalvácie diskusií na úroveň tých najprimítivnejších a pudových reakcií (a to bohužiaľ musím priznať, že na oboch stranách).

Následky na slovenskej spoločnosti (ktorá vďaka zopár plateným ľuďom a ich užitočnými idiotom, kypí nenávisťou a je posadnutá extrémizmom na oboch stranách) sa nedajú prehliadnuť a verím, že za ne raz niekto ponesie zodpovednosť. Bonusom do celého sledu udalostí je ďalšia „zhoda náhod“: Topky démonizujú Wikileaks pre údajné ohrozovanie súkromia práve v čase, keď Wikileaks zverejnili kontroverzné maily Hillary Clintonovej. To isté robí samozrejme aj Denník SME.

Nadpis snáď ani nepotrebuje komentár: „Assange stráca imidž hrdinu a šíri konšpirácieZmenil sa na ruského agenta?“ Už v úvode treba povedať, že informácie uvedené v tomto článku sa netýkajú všetkých mimovládok, ale iba tých, ktoré majú preukázateľné prepojenia na atlantických extrémistov, šíriteľov nenávisti a militantných rusofóbov.