Založ si blog

Veľký podvod mimovládok odhalený

Veľký podvod mimovládok odhalený – megaškandál, ktorý mainstreamové médiá bojkotujú (Časť I.)

Rozdelili spoločnosť, v mene boja s nenávisťou šíria nenávisť a v súlade so zadaním vytvárajú paralelný štát (fictional state), ktorého konečným cieľom je získať absolútnu moc v krajine. Škandál s odhalenými informáciami okolo uniknutých dokumentov o aktivitách G. Sorosa/Nadácie pre otvorenú spoločnosť tzv. mienkotvorné médiá so zopár výnimkami (ako BleskTV Prima) úspešne blokujú.

Ukrajinská hackerská skupina KyberBerkut odhalila korešpondenciu miliardára Georgea Sorosa, ktorá dokazuje jeho vplyv na farebné revolúcie, občianske vojny a deštrukciu spoločností. Na zoznamoch figuruje aj Miroslav Lajčák alebo tzv. antihejterská kampaň, ktorej praktická realizácia spočíva v šírení nenávisti a verejnom lynčovaní každého, kto si dovolí spochybňovať tzv. transatlantické ukotvenie a západné hodnoty. Odhalenie mailov G. Sorosa a jeho tímu Open Society Foundations (OSF) je prelomovou udalosťou. Odhalilo totiž skutočnú podstatu veľkej lži, ktorá pretrváva prakticky od začiatku občianskej vojny na Ukrajine a tzv. Euromajdanu. Tieto udalosti spustili reťazovú reakciu, ktorá vyústila do stavu chaosu a deštrukcie, etickej a morálnej relativizácie či devalvácie diskusií na úroveň tých najprimítivnejších a pudových reakcií (a to bohužiaľ musím priznať, že na oboch stranách).

Následky na slovenskej spoločnosti (ktorá vďaka zopár plateným ľuďom a ich užitočnými idiotom, kypí nenávisťou a je posadnutá extrémizmom na oboch stranách) sa nedajú prehliadnuť a verím, že za ne raz niekto ponesie zodpovednosť. Bonusom do celého sledu udalostí je ďalšia „zhoda náhod“: Topky démonizujú Wikileaks pre údajné ohrozovanie súkromia práve v čase, keď Wikileaks zverejnili kontroverzné maily Hillary Clintonovej. To isté robí samozrejme aj Denník SME.

Nadpis snáď ani nepotrebuje komentár: „Assange stráca imidž hrdinu a šíri konšpirácieZmenil sa na ruského agenta?“ Už v úvode treba povedať, že informácie uvedené v tomto článku sa netýkajú všetkých mimovládok, ale iba tých, ktoré majú preukázateľné prepojenia na atlantických extrémistov, šíriteľov nenávisti a militantných rusofóbov.

Slovenské pohľady majú vlastnú stránku

17.04.2024

Stránka Slovenských pohľadov, ktorá bola nedávno vytvorená za účelom popularizácie tohto, mimochodom, najstaršieho slovenského kultúrneho periodika, je od včerajšku vyplnená novým a zaujímavým obsahom od popredných slovenských spisovateľov z kruhu Spolku slovenských spisovateľov či vedeckého piliera Matice slovenskej. Od nového roka 2024 redakcia Slovenských pohľadov [...]

Film, ktorý nemá vo svete obdobu a jeho vizionárske posolstvo (60 rokov od premiéry filmu Limonádový Joe ako bravúrnej kritiky marketingu)

12.04.2024

Išlo o vôbec prvý československý film, ktorý sa uchádzal o nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší cudzojazyčný film, v kinách si ho pozrelo 4 556 352, bol ocenený Striebornou mušľou na XII. MFF v San Sebastiane a získal cenu Sfinga za rolu zloducha Horáca na festivale v Paname. V roku 1964 vznikla v Československu satirická westernová paródia z pera Oldřicha Lipského a [...]

​Vivat Pellegrini! Povolebná esej a gratulácia novému prezidentovi Slovenskej republiky

07.04.2024

„Urobím všetko preto… a nech si o tom hovorí kto chce, čo chce… aby Slovensko stálo na strane mieru… a nie na strane vojny. Budem prezidentom všetkých občanov Slovenskej republiky. Slovenská republika a jej záujmy budú u mňa na prvom mieste.“ – Peter Pellegrini Išlo o mimoriadne dôležité voľby, ktoré boli zároveň prieskumom o súčasnom politickom [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

PhDr. Lukáš Perný, PhD.

...pravda je revolučná, pravda zvíťazí!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 246
Celková čítanosť: 805574x
Priemerná čítanosť článkov: 3275x

Kategórie